Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

NARMAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon : (0442) 741 33 13
Belgegeçer : (0442) 741 33 23
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://nihoo.meb.k12.tr
Adres : CAMİİSAĞIR MAH. MUHTAR MAHMUT ÖZCAN SK. ERZURUM NARMAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 15 NARMAN / ERZURUM
VİZYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin ilahiyat fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir.
BAŞARILAR : OKULUMUZ YER YIL LİSELERE GİRİŞ SINAVLARINDA NİTELİKLİ LİSELERE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRMEKTEDİR.

Öğretmen :7
Öğrenci :65
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :354
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08.30-15.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Servis : Okulumuz taşıma merkezi olup köylerden öğrenciler gelmektedir.
Ulaşım : İlçe merkezine yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Narman Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesindedir. Okulumuz bünyesinde 2022 yılında Anasınıfı açılmıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : https://twitter.com/narmaniho https://Facebook.com/imamhatip https://instagram.com/narmanimamhatiportaokulu https://youtube.com//narmanimamhatiportaokulu
Yazdır :